Analiza i vizualizacija Događaji

Tableau Experience Zagreb – konferencija u obliku vizualizacije podataka

20/09/2017

author:

Tableau Experience Zagreb – konferencija u obliku vizualizacije podataka

 

Autor: Hrvoje Gabelica

Kraj ljeta označava kraj godišnjih odmora i početak novih poslovnih aktivnosti. Za početak jesenskog perioda smo odlučili organizirati veliku Tableau konferenciju u suradnji s Tableau Software te će ovo biti prva takvog tipa u regiji.

Tableau Experience Zagreb je organiziran kao cjelodnevni event u kojem će zanimljivi predavači iznijeti korištenje Tableau Software platforme u svakodnevnom poslovanju. S obzirom da Poslovna inteligencija ima partnere i klijente koji posluju u različitim industrijama, nismo htjeli staviti fokus na jednu industriju nego na više njih. Tako će biti održane prezentacije o korištenju Tableau Software u telekomunikacijama, zdravstvu,(online) gamingu, edukacijskom sektoru.

Zašto Tableau Experience?

Zadnjih četiri godine Tableau Software tržište u Adriatic regiji se razvilo te sam upoznao mnoštvo korisnika koji svoje poslovne probleme rješavaju koristeći analizom podataka u Tableau Software. Priču oko okupljanja korisnika smo započeli 2016. godine organizacijom Tableau User Group Zagreb u sklopu Visokog učilišta Algebra koji na svakom eventu okupi preko pedeset zainteresiranih. Ove godine smo odlučili proširiti događaj na cijeli (poslovni) dan i na bolji način približiti mogućnosti i ideje Tableau Software.

 

Što možete očekivati od događaja?

Iako cjelodnevne konferencije mogu biti zamorne gdje se uglavnom slušaju prodajne prezentacije bez studije slučaja, naši predavači će imati konkretnu studiju slučaja koju će prezentirati posjetiteljima. Također Poslovna inteligencija organizira Tableau Software štand gdje ćete moći dobiti odgovore na sva pitanja o Tableau Software.

Neka od pitanja mogu biti:

  • Kako se Tableau Software može uklopiti u postojeću arhitekturu?
  • Kako možemo unaprijediti analitiku u našem poslovanju?
  • Možemo li integrirati različite izvore podataka?

Kada konferencija počinje i tko su predavači?

Tableau Experience  Zagreb počinje 26. rujna s prijavama u 8:30.

Agenda predavača:

08:30-09:30: Registracija uz doručak
09:30-10:15: Uvodno predavanje PI & Tableau
10:15-10:45: Algebra Case study
10:45-11:00: Pauza za kavu
11:00-11:30: United Group Case study
11:30-12:00: Vipnet Case study
12:00-13:00: Ručak
13:00-13:30: NSoft Case study
13:30-14:00: KBC Case study
14:00-14:30: Nanobit case study

Kako se prijaviti na događaj?

Prijava na događaj je besplatan, a fizički broj prijava je ograničen. Ukoliko se niste prijavili, to možete napraviti OVDJE.

Vidimo se na Tableau Experience Zagreb!