O nama

Kao vodeća tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi, pružamo usluge implementacije skladišta podataka, analitike velikih podataka, integracije podataka, poslovne inteligencije, rudarenja podataka, planiranja i budžetiranja, financijske konsolidacije, upravljanja rezultatima poslovanja, upravljanja rizikom i upravljanja matičnim podacima.

Naše iskustvo u poslovnim procesima odnosi se na srednje i velike tvrtke unutar različitih grana poslovanja kao što su telekomunikacije, proizvodnja, bankarstvo, osiguranje, distribucija, maloprodaja i vladine institucije, a partnerski odnos i iskustvo u implementaciji vodećih tehnologija potvrđuju naši certifikati koji uključuju Informatica Corporation, IBM, Tableau i Microsoft.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a poslujemo i iz ureda u Londonu, Beču, Ljubljani, Beogradu, Podgorici i Sarajevu, s više od 130 iskusnih konzultanata. Naši klijenti su neke od najvećih tvrtki u jugoistočnoj Europi te također pružamo usluge implementacije za korisnike diljem svijeta koji u svojem poslovanju koriste naš softver, modele i rješenja.

Kontakt podaci:

Poslovna inteligencija d.o.o.
Krste Pavletića 1,
10000 Zagreb
Hrvatska
Telefon: +385 (1) 4617 945
Faks: +385 (1) 4617 946

http://www.inteligencija.com/

e-mail: poslovna@inteligencija.com