O nama

Poslovna inteligencija je jedna od vodećih tvrtki za implementaciju analitičkih sustava i strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi. Pružamo usluge implementacije skladišta podataka, integracije podataka, poslovne inteligencije, rudarenja podataka, planiranja i budžetiranja, financijske konsolidacije, upravljanja rezultatima poslovanja, upravljanja rizikom i upravljanja matičnim podacima.

Naša stručnost:

  • Opsežno znanje metodologija i koncepata za uspješnu implementaciju analitičkih rješenja
  • Detaljno poznavanje poslovnih procesa u srednjim i velikim tvrtkama unutar različitih grana poslovanja uključujući telekomunikacije, proizvodnju, bankarstvo, osiguranje, distribuciju, maloprodaju i vladine institucije;
  • Partnerski odnos i iskustvo u implementaciji vodećih tehnologija, uključujući Informatica Corporation, IBM, Oracle i Microsoft, Tableau potvrđujemo pripadajućim certifikatima.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a poslujemo i iz ureda u Londonu, Ljubljani, Beogradu, Podgorici i Sarajevu, sa više od 70 iskusnih konzultanata. Naši klijenti su neke od najvećih tvrtki u jugoistočnoj Europi te također pružamo nearshoring usluge implementacije za korisnike na području Europske unije i Švicarske.

Kontakt podaci:

Poslovna inteligencija d.o.o.
Stubička 50b
10000 Zagreb
Hrvatska
Telefon: +385 (1) 4617 945
Faks: +385 (1) 4617 946

http://www.inteligencija.com/

e-mail: poslovna@inteligencija.com