Informatica World Tour – Zagreb: All Things Data

Informatica_logoPoslovna inteligencija logo

 

 

 

 

 

U temelju uspješnih kompanija nalaze se čisti, sigurni i povezani podaci. Oni su osnova uspješnog poslovanja i gorivo za predviđanje ishoda, revolucioniranja proizvoda i transformiranje korisničkih iskustava. Danas generiramo više podataka nego jučer, i svakim danom ta se količina povećava. Koristi li ih Vaša tvrtka za razvoj proizvoda i usluga te za poboljšanje poslovanja?

Pridružite nam se na Informatica World Tour – Zagreb: All Things Data, događaju
koji će se održati 10.09.2015. u prostorijama hotela Sheraton, Ulica kneza Borne 2, Zagreb.

Informatica Corporation je vodeći neovisni proizvođač softverske platforme za integraciju podataka. Točni, sigurni i povezani podaci nikada nisu slučajnost. Oni nastaju kroz dizajn. Informatica platforma nudi proizvode koji pomažu da se podaci pronađu, očiste, transformiraju i zaštite. Poslovna inteligencija je ovlašteni distributer Informatica proizvoda za Adriatic regiju. Našu stručnost u implementaciji Informatica platforme dokazuju zadovoljni klijenti koji se u svakom trenutku mogu osloniti na nas. Kroz prezentaciju iskustva lokalnog korisnika, demonstrirat ćemo vam što Informatica proizvodi mogu učiniti i za vaše poslovanje.

Na Informatica World Tour-u Zagreb dobit ćete uvid u to što Informatica proizvodi mogu učiniti za Vas i Vaše poslovanje u području:

  • Integracije podataka
  • Kvalitete podataka
  • Maskiranja podataka
  • Arhiviranja podataka
  • Upravljanja matičnim podacima

Otkrijete nove trendove u svijetu integracije podataka. Popunite prijavni obrazac u nastavku i vidimo se na Informatica World Tour-u – Zagreb: All Things Data!

AGENDA 

08:30 – 9:00       Registracija i kava

09:00 – 09:30      Uvodna riječ: Marijan Bračić, Direktor Odjela podatkovne integracije, Poslovna inteligencija d.o.o. 

09:30 – 10:15       Integracija podataka i upravljanje testnim okruženjima korištenjem Informatica platforme u praksi:  Krešimir Margetić, Stručnjak za DWH i BI, Vipnet d.o.o. 

Naši postojeći korisnici iz Vipnet-a podijelit će s vama svoje iskustvo u implementaciji Unificirane integracijske arhitekture korištenjem Informatica PowerCenter Big Data Edition platforme. Također moći ćete saznati više o tome kako Vipnet upravlja testnim podacima i maskira povjerljive podatke korištenjem Informatica Test Data Management platforme.

 10:15 – 11:00       Informatica Platform to be Data Ready:  Alistair Seaton, Regional Technical Manager for South Eastern Europe, Informatica 

Kako Informatica stvara nove trendove u svijetu podataka? Kroz prezentaciju naučite više o Informatica platformi koju sačinjavaju: vodeća svjetski alati za integraciju podataka i Cloud integraciju podataka, vodeća svjetska platforma za kvalitetu podataka, maskiranje podataka, arhiviranje podataka i  višedomensko upravljanje matičnim podacima. Predavanje će biti na engleskom jeziku.

11:00 – 11:30        Pauza za kavu

11:30 – 12:15        Regulation Ready – Data Security: Yomar Rosendo, ILM Subject Matter Expert EMEA, Informatica                                                                                                                                                              

Porastom količine podataka raste i količina povjerljivih podataka. Posljedica toga je porast rizika povezanih sa sigurnosnim propustima u smislu neovlaštenog pristupa i izlaganja privatnih, financijskih i drugih povjerljivih podataka neovlaštenim korisnicima. Budući da to odgovarajuće zakonske regulative od njih zahtijevaju, tvrtke i vladine organizacije nužno bi trebale imati osiguran način zaštite vlastitih povjerljivih podataka. Kroz ovu prezentaciju doznat ćete kako Informatica Data Centric Security rješenje korisnicima omogućuje privatnost i povjerljivost podataka u procesu razvoja aplikacija, osiguravanja kvalitete i implementacijskog testiranja, outsourcinga, off-shoring inicijativa i niza drugih aktivnosti. Predavanje će biti na engleskom jeziku. 

12:15 – 13:00         Total Customer Relationship (MDM offering): Nicola Nodari, Master Data Management Sales Leader for South East Europe, Informatica                                                                                                 

Saznajte kako najveće svjetske kompanije u različitim industrijama koristeći Informatica proizvode upravljaju matičnim podacima o kupcima, proizvodima, dobavljačima, imovini, sigurnošću i više. Također saznajte kako im to pomaže da više vjeruju svojim podacima i budu efikasnije. Predavanje će biti na engleskom jeziku.

13:00 – 13:15         Nagradno izvlačenje

13:15 – 15:00          Druženje uz zakusku